Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bokhandel

Guiyang Zhongshuge

Bokhandel Med de bergiga korridorerna och stalaktitgrott-utseende bokhyllor introducerar bokhandeln läsarna i en värld av Karst-grottan. På detta sätt ger designteamet en fantastisk visuell upplevelse och sprider samtidigt de lokala egenskaperna och kulturen till en större publik. Guiyang Zhongshuge har varit ett kulturellt inslag och urbana landmärke i Guiyang stad. Dessutom överbryggar det också klyftan i den kulturella atmosfären i Guiyang.

Projektnamn : Guiyang Zhongshuge, Designers namn : Li Xiang, Kundens namn : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Bokhandel

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.