Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Matbord

Ska V29

Matbord Massivt naturligt bord av lärkträ arbetat med numeriska styrmaskiner och slutfört för hand. Speciellheten är formen som påminner om trädenas placering, som rivs av Vaia-stormen som träffade Dolomiterna och representeras av själva trälärkaxlarna. Den handpolerade ytan gör ytan ogenomskinlig och slät vid beröring och förbättrar dess vener och former. Basen, tillverkad i pulverlackerat stål, representerar tallskogen innan stormen passerar.

Kinetiska Elektroniska Trummor Visar

E Drum

Kinetiska Elektroniska Trummor Visar Inspirerad av en gyrosfär. showen kombinerar ett antal element som tillsammans skapar en extraordinär upplevelse. Installationen förändrar sin form och skapar en dynamisk miljö för trummisen att uppträda i. Edrum bryter barriären mellan ljudljus och rymden, varje ton översätts till ljus.

Vinglas

30s

Vinglas 30-talets vinglas av Saara Korppi är särskilt utformat för vitt vin, men det kan också användas för andra drycker. Det har gjorts i en varm butik med gamla glasblåsningstekniker, vilket innebär att varje bit är unik. Saaras mål är att designa högkvalitativt glas som ser intressant utifrån alla vinklar och, när det fylls med vätska, tillåter ljus att reflektera från olika vinklar vilket ger extra glädje att dricka. Hennes inspiration för 30-talets vinglas kommer från hennes tidigare Cognac Glass-design från 30-talet, båda produkterna delar koppens form och lekfullhet.

Matta

Hair of Umay

Matta Tillverkad i forntida nomadteknik, skyddad av UNESCO: s lista över immateriellt kulturarv i behov av akut säkerhetsvård. Detta matta tar ut det bästa av ull på grund av lutande ullnyanser och fina handstickningar som skapar volumetrisk struktur. 100 procent handgjorda, detta mattan är gjord med naturliga nyanser av ull plus gulaktig färgad färg med lökskal. En gyllene tråd som går genom mattan gör ett uttalande och påminner om håret fritt strömmande i vinden - håret från nomadiska gudinnan Umay - kvinnors och barns skyddare.

Kaffemaskin

Lavazza Desea

Kaffemaskin En vänlig maskin designad för att erbjuda det kompletta paketet med italiensk kaffekultur: från espresso till autentisk cappuccino eller latte. Pekgränssnittet ordnar markeringarna i två separata grupper - en för kaffe och en för mjölk. Dryckerna kan anpassas med boostfunktioner för temperatur och mjölkskum. Nödvändig service visas i mitten med upplysta ikoner. Maskinen levereras med en dedikerad glasmugg och tillämpar Lavazzas formspråk med kontrollerad ytbehandling, förfinade detaljer och särskild uppmärksamhet på färger, material & amp; Avsluta.

Kaffemaskin

Lavazza Idola

Kaffemaskin En perfekt lösning för kaffeälskare som letar efter riktig italiensk espressoupplevelse hemma. Det beröringskänsliga användargränssnittet med akustisk feedback har fyra val och en temperaturökningsfunktion som erbjuder en skräddarsydd upplevelse för varje smak eller tillfälle. Maskinen indikerar saknat vatten, en full kapselbehållare eller nödvändigheten för avkalkning genom ytterligare upplysta ikoner och droppbrickan kan enkelt justeras. Designen med sin öppna ande, kvalitetsytor och sofistikerad detaljering är en utveckling av Lavazzas etablerade formspråk.