Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 är en ny teknisk enhet för att integrera Internet, multimedia och kommunikation, och erbjuder hemanvändare diversifierade interaktiva tjänster inklusive massivt internetinnehåll och HD-videosamtal. Genom att ansluta STB till TV i familjenätverksmiljön kan användaren snabbt uppgradera en gemensam TV till en smart TV, vilket ger familjeanvändarna en utmärkt AV-underhållningsupplevelse.

Projektnamn : T-Box2, Designers namn : Ke Zhang, Kundens namn : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.