Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

1x3

Soffbord 1x3 är inspirerad av sammankopplade burrpussel. Det är båda - ett möbel och en hjärnteater. Alla delar förblir tillsammans utan behov av inventarier. Förreglingsprincipen innefattar endast glidande rörelser som ger en mycket snabb monteringsprocess och gör 1x3 lämplig för ofta platsbyte. Svårighetsnivån beror inte på skicklighet utan mestadels av rumslig syn. Instruktioner ges om användaren behöver hjälp. Namnet - 1x3 är ett matematiskt uttryck som representerar logiken i träkonstruktionen - en elementtyp, tre delar av den.

Projektnamn : 1x3, Designers namn : Petar Zaharinov, Kundens namn : PRAKTRIK.

1x3 Soffbord

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.