Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionell Stol

charchoob

Multifunktionell Stol Produktens kubiska form håller den stabil och balanserad i alla riktningar. Dessutom är trevägsanvändning av produkten i formell, informell och vänlig etikett endast möjlig genom 90 graders vridning av stolarna. Denna produkt har utformats på ett sätt som ska hållas så lätt som möjligt (4 kg) med tanke på alla aspekter av dess funktionalitet. Detta mål har uppnåtts genom att välja material med låg vikt och hallramar för att hålla produktens vikt så låg som möjligt.

Projektnamn : charchoob, Designers namn : Arash Shojaei, Kundens namn : Arshida.

charchoob Multifunktionell Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.