Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Typografiprojekt

Reflexio

Typografiprojekt Experimentellt typografiskt projekt som kombinerar reflektionen på en spegel med pappersbokstäver klippta av en av dess axlar. Det resulterar i modulkompositioner som en gång fotograferats föreslår 3D-bilder. Projektet använder magi och visuell motsägelse för att överföra från digitalt språk till analog värld. Konstruktion av bokstäver på en spegel skapar nya verkligheter med reflektion, som varken är sanning eller falskhet.

Projektnamn : Reflexio, Designers namn : Estudi Ramon Carreté, Kundens namn : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Typografiprojekt

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.