Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Urban Skulpturer

Santander World

Urban Skulpturer Santander World är en offentlig konsthändelse som konsiterar en grupp skulpturer som firar konst och omsluter staden Santander (Spanien) som förberedelse för World Sailing Championship Santander 2014. Skulpturerna är 4,2 meter höga, är gjorda av plåtstål och var och en av dem är gjorda av olika bildkonstnärer. Var och en av bitarna representerar konceptuellt en av de fem kontinenterna. Det innebär att representera kärleken och respekten för kulturell mångfald som ett verktyg för fred genom olika konstnärers ögon och visa att samhället välkomnar mångfalden med öppna armar.

Projektnamn : Santander World, Designers namn : Jose Angel Cicero, Kundens namn : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Urban Skulpturer

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.