Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Stocker

Stol Stocker är en sammansmältning mellan en pall och en stol. De lätta stapelbara trästolarna är lämpliga för privata och halvfaciliteter. Dess uttrycksfulla form understryker skönheten i lokalt virke. Den komplicerade strukturella konstruktionen och konstruktionen gör det möjligt med en materialtjocklek på 8 mm av 100 procent massivt trä att skapa en robust men lätt artikel som endast väger 2300 Gramm. Stockers kompakta konstruktion möjliggör utrymmesbesparande lagring. Staplat på varandra kan det enkelt förvaras och på grund av dess innovativa design kan Stocker skjutas helt under ett bord.

Projektnamn : Stocker, Designers namn : Matthias Scherzinger, Kundens namn : FREUDWERK.

Stocker Stol

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.