Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Affisch

Chirming

Affisch När Sook var ung såg hon en vacker fågel på berget men fågeln flög snabbt bort och lämnade bara ljud efter sig. Hon tittade upp på himlen för att hitta fågeln, men allt hon kunde se var trädgrenar och skog. Fågeln fortsatte att sjunga, men hon visste inte var det var. Från mycket ung, fågeln var trädgrenarna och den stora skogen för henne. Denna erfarenhet fick henne att visualisera ljudet av fåglar som skog. Ljudet av fågel slappnar av kropp och själ. Detta fick henne uppmärksamhet, och hon kombinerade detta med mandala, som visuellt representerar läkning och meditation.

Projektnamn : Chirming, Designers namn : Sook Ko, Kundens namn : Sejong University.

Chirming Affisch

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.