Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Upcycled Smycken

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smycken Vackra, tydliga, uppcyklade smycken, utformade utifrån ett behov av att använda avfallsmaterialet från produktionen av Claire de Lune Chandelier. Denna linje har utvecklats till ett betydande antal samlingar - alla berättar historier, alla representerar mycket personliga glimtar till designerns filosofier. Öppenhet är en viktig del av designerns egen filosofi, och detta återspeglas av hennes val av akryl som används. Bortsett från den spegel som används i akryl, som själv reflekterar ljus, är materialet alltid transparent, färg eller klart. CD-förpackning förstärker konceptet med återanvändning.

Ring

The Empress

Ring Fantastisk skönhetssten - pyrope - dess väsentlighet ger storslagenhet och högtidlighet. Det är stenen skönhet och unik identifierade bilden, som är avsett framtida dekoration. Det fanns ett behov av att skapa en unik ram för sten, som skulle transportera honom i luften. Stenen drogs bortom sin hållarmetall. Denna formel sensuell passion och attraktiv kraft. Det var viktigt att behålla det klassiska konceptet och stödja den moderna uppfattningen av smycken.

Brosch

The Sunshine

Brosch Funktionen med denna smycke är att här används en stor stenkomplexform som är inställd på osynlig (luft) ram. Vy för smykkedesign öppnar bara stenar som döljer monteringsteknik. Själva stenen hålls av två, påträngande armaturer och tunn tallrik med diamanter. Denna platta är grunden för alla broschyrer för stödstrukturen. Det rymmer och den andra stenen. Hela kompositionen möjliggjordes efter den utarbetade huvudslipstenen.

Ring

Pollen

Ring Varje bit är en tolkning av ett fragment av naturen. Naturen blir en förevänd för att ge liv till juveler, leka med texturer ljus och skuggor. Syftet är att ge en juvel med tolkade former eftersom naturen skulle utforma dem med dess känslighet och sensualitet. Alla bitar är handgjorda för att förbättra texturen och juvelerna i juvelen. Stilen är ren för att nå växtlivssubstansen. Resultatet ger en bit både unik och tidlös djupt kopplad till naturen.

Anpassningsbara Smycken

Gravity

Anpassningsbara Smycken Medan det 21: e århundradet ofta är användningen av hög modern teknik, av nya material eller av extrema nya former ofta ett måste för att göra innovationer, bevisar Gravity det motsatta. Gravity är en samling anpassningsbara smycken som bara använder trådarna, en mycket gammal teknik och gravitationen, en outtömlig resurs. Samlingen består av ett stort antal silver- eller guldelement med olika design. Var och en av dem kan förknippas med pärlor eller stensträngar och hängen. Samlingen blir så oändlig av olika juveler.

Damkläderkollektion

The Hostess

Damkläderkollektion Daria Zhiliaevas kandidatkollektion handlar om kvinnlighet och manlighet, styrka och bräcklighet. Samlingens inspiration kommer från en gammal saga från rysk litteratur. The Hostess of the Copper Mountain är en magisk beskyddare av gruvarbetare från en gammal rysk saga. I denna samling kan du se det vackra äktenskapet med raka linjer, inspirerat av gruvarbetare uniformer, och de graciösa volymerna av ryska nationaldräkt. Teammedlemmar: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (designerassistent), Ekaterina Anzylova (fotograf)