Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Damkläderkollektion

The Hostess

Damkläderkollektion Daria Zhiliaevas kandidatkollektion handlar om kvinnlighet och manlighet, styrka och bräcklighet. Samlingens inspiration kommer från en gammal saga från rysk litteratur. The Hostess of the Copper Mountain är en magisk beskyddare av gruvarbetare från en gammal rysk saga. I denna samling kan du se det vackra äktenskapet med raka linjer, inspirerat av gruvarbetare uniformer, och de graciösa volymerna av ryska nationaldräkt. Teammedlemmar: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (designerassistent), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Projektnamn : The Hostess , Designers namn : Daria Zhiliaeva, Kundens namn : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Damkläderkollektion

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.