Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dvd Box

Paths of Light

Dvd Box Det bästa sättet att hålla den korta animationen Paths of Light av Zina Caramelo var att se till att DVD: n hade ett vackert fodral att matcha. Förpackningen ser faktiskt ut som om den plockades från skogen och gjordes för att bilda en CD. På utsidan är olika linjer synliga, nästan framträdande som små träd som växer upp på fodralets sida. Träytan hjälper också till att ge den en extremt naturalistisk look. Paths of Light är en extrem uppdatering från de fall som såg många CD-skivor på 1990-talet, som vanligtvis bestod av basplast med ett papperspaket för att förklara innehållet inuti. (Text av JD Munro)

Projektnamn : Paths of Light , Designers namn : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Kundens namn : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Box

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.