Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Päls Som Kan Konvertibla

Eco Furs

Päls Som Kan Konvertibla Pälsen som kan vara 7-i-1 är inspirerad av de upptagna karriärdamerna som väljer en unik, ekologisk och funktionell daglig garderob. I den gamla men återigen trendiga, handsyade skandinaviska Rya Rug-textilen tolkas på nytt på ett modernt sätt, vilket resulterar i inpassade ullplagg som är som päls när det gäller deras prestanda. Skillnaden är i detalj och djur- och miljövänlighet. Under årens lopp har Eco Furs testats i olika europeiska vinterklimat som har bidragit till att utveckla kvaliteten hos denna päls och de andra senaste bitarna till perfektion.

Projektnamn : Eco Furs, Designers namn : Heli Miikkulainen-Gilbert, Kundens namn : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Päls Som Kan Konvertibla

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.