Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Diamantring

The Great Goddess Isida

Diamantring Isida är en 14K guldring som glider på fingret för att skapa en charmig look. Fasaden på Isida-ringen är dekorerad med unika element som diamanter, ametister, citriner, tsavorit, topas och kompletterat med vitt och gult guld. Varje bit har sitt eget specificerade material, vilket gör det one-of-a-kind. Dessutom återspeglar den platta glasliknande fasaden på skivade ädelstenar olika ljusstrålar i olika atmosfärer, vilket ger en exklusiv karaktär till ringen.

Projektnamn : The Great Goddess Isida, Designers namn : Tatyana Raksha, Kundens namn : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Diamantring

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.