Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ölfärgprover

Beertone

Ölfärgprover Beertone är den första ölreferensguiden baserad på de olika ölfärgerna, presenterade i ett glasformat fläkt. För den första upplagan samlade vi information från 202 olika schweiziska öl, som reser runt i landet, från öst till väst, från norr till söder. Hela processen tog mycket tid och en detaljerad logistik att göra, men resultatet av dessa två passioner tillsammans gör oss mycket stolta och ytterligare utgåvor är redan planerade. Skål!

Projektnamn : Beertone, Designers namn : Alexander Michelbach, Kundens namn : Beertone.

Beertone Ölfärgprover

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.