Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kaffemaskin

Lavazza Idola

Kaffemaskin En perfekt lösning för kaffeälskare som letar efter riktig italiensk espressoupplevelse hemma. Det beröringskänsliga användargränssnittet med akustisk feedback har fyra val och en temperaturökningsfunktion som erbjuder en skräddarsydd upplevelse för varje smak eller tillfälle. Maskinen indikerar saknat vatten, en full kapselbehållare eller nödvändigheten för avkalkning genom ytterligare upplysta ikoner och droppbrickan kan enkelt justeras. Designen med sin öppna ande, kvalitetsytor och sofistikerad detaljering är en utveckling av Lavazzas etablerade formspråk.

Projektnamn : Lavazza Idola, Designers namn : Florian Seidl, Kundens namn : Lavazza.

Lavazza Idola Kaffemaskin

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.