Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fotokrom Kapellstruktur

Or2

Fotokrom Kapellstruktur Or2 är en takyta med en enda yta som reagerar på solljus. De polygonala segmenten på ytan reagerar på ultraviolett ljus och kartlägger solstrålarnas position och intensitet. I skuggan är segmenten av Or2 genomskinliga vita. Men när de träffas av solljus blir de färgade och översvämmar utrymmet nedan med olika ljustoner. Under dagen blir Or2 en skuggningsenhet som passivt kontrollerar utrymmet under den. På natten förvandlas Or2 till en enorm ljuskrona som sprider ljus som har samlats in av integrerade fotovoltaiska celler under dagen.

Projektnamn : Or2, Designers namn : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Kundens namn : Orproject.

Or2 Fotokrom Kapellstruktur

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.