Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalender Rocking stolen är en fristående skrivbordskalender i form av en miniatyrstol. Följ guiden för att montera en gungstol som vaggar fram och tillbaka precis som en riktig. Visa den aktuella månaden på ryggstolen och nästa månad på sätet. Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.

Projektnamn : calendar 2013 “Rocking Chair”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : good morning inc..

calendar 2013 “Rocking Chair” Kalender

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.