Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumsuppsättning

LOTUS

Badrumsuppsättning Reflektion till badrummen i Lotus Flowers ... Lotus badrum har implementerats genom att inspirera från formen på Lotusblommans blad Zhou Dunyi som lär Confucius filosofi sa "Jag gillar Lotusblomman eftersom den växer i leran och aldrig blir smutsig," i hans diskurs. Lotus lämnar, är smuts repeller som anges här. Lotusblommans bladstruktur har imiterats i produktionen av serien

Projektnamn : LOTUS, Designers namn : Bien Seramik Design Team, Kundens namn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Badrumsuppsättning

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.