Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningsbås

Onn Exhibition

Utställningsbås Onn är en premiumhandgjord produkt som blandar traditioner med modern design genom kulturella tillgångsmästare. Material, färger och produkter från Onn är inspirerade av naturen som lyser upp de traditionella karaktärerna med en smak av glans. Utställningsbåset konstruerades för att replikera en scen med natur med material som kompletteras tillsammans med produkterna för att bli ett harmoniserat konstverk i sig.

Projektnamn : Onn Exhibition, Designers namn : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Kundens namn : Onn.

Onn Exhibition Utställningsbås

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.