Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningsbås

Onn Exhibition

Utställningsbås Onn är en premiumhandgjord produkt som blandar traditioner med modern design genom kulturella tillgångsmästare. Material, färger och produkter från Onn är inspirerade av naturen som lyser upp de traditionella karaktärerna med en smak av glans. Utställningsbåset konstruerades för att replikera en scen med natur med material som kompletteras tillsammans med produkterna för att bli ett harmoniserat konstverk i sig.

Projektnamn : Onn Exhibition, Designers namn : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Kundens namn : Onn.

Onn Exhibition Utställningsbås

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.