Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Mousserande Vinetikett Och Förpackning

Il Mosnel QdE 2012

Mousserande Vinetikett Och Förpackning Precis som Iseo-sjön plaskar på Franciacorta-stranden, så tappar det mousserande vinet sidorna på ett glas. Konceptet är en grafisk omarbetning av formen på sjön och uttrycker all kraft från en reservflaska som hälls i ett kristallglas. En elegant och livlig etikett, balanserad i grafik och färger, är en vågig lösning med transparent polypropylen och helt het folieguldtryck för att ge nya sensationer. Hällningen av vinet är understruket på lådan, där grafiken sveper runt förpackningen: enkelt och slagfullt sammansatt av två “slive et tiroir” -element.

Projektnamn : Il Mosnel QdE 2012, Designers namn : Laura Ferrario, Kundens namn : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Mousserande Vinetikett Och Förpackning

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.