Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumssamling

Up

Badrumssamling Upp, badrumskollektion designad av Emanuele Pangrazi, visar hur ett enkelt koncept kan skapa innovation. Den första idén är att förbättra komforten lutar man sanitärens sittplan. Denna idé blev det huvudsakliga designtemat och det finns i alla element i samlingen. Huvudtemat och de strikta geometriska förhållandena ger kollektionen en modern stil i linje med europeisk smak.

Projektnamn : Up, Designers namn : Emanuele Pangrazi, Kundens namn : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Badrumssamling

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.