Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fastighetsbyrå

The Float

Fastighetsbyrå Vi designar arkitektur, interiör och landskap i detta projekt. Fallet är en "Realestate Agency", fastighetsnamnet är [Sky villa], så föreställ konceptet med sålunda fallnamn som utgångspunkt. Och projektet ligger i Xiamen centrum, förhållandena runt basen är ogynnsamma, det finns gamla lägenheter och byggarbetsplats, mittemot är en skola, inget landskap omgiven. I slutändan, med konceptet [Float], dra säljcentret till en höjd av 2F och skapa ett eget landskap, en pool i stapelnivå, så säljarcentret gillar att sväva i vattnet, och besökarna går över stor areal av damm, och över bottenvåningen på försäljningskontoret, gå till de bakre trapporna och gå upp till säljhallen. Konstruktionen är stålkonstruktion, byggdesign och interiördesign söker integration och enhet i tekniken.

Projektnamn : The Float, Designers namn : Kris Lin, Kundens namn : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Fastighetsbyrå

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.