Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningsbås

Onn Exhibition

Utställningsbås Onn är en premiumhandgjord produkt som blandar traditioner med modern design genom kulturella tillgångsmästare. Material, färger och produkter från Onn är inspirerade av naturen som lyser upp de traditionella karaktärerna med en smak av glans. Utställningsbåset konstruerades för att replikera en scen med natur med material som kompletteras tillsammans med produkterna för att bli ett harmoniserat konstverk i sig.

Projektnamn : Onn Exhibition, Designers namn : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Kundens namn : Onn.

Onn Exhibition Utställningsbås

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.