Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Komposterbar Förpackning

cellulose net tube

Komposterbar Förpackning Ett skräp som är i storlek på Tyskland driver i Stilla havet. Att använda förpackningar som är biologiskt nedbrytbara begränsar inte bara avloppet på fossila resurser utan tillåter också biologiskt nedbrytbara ämnen att komma in i leveranskedjan. Verpackungszentrum Graz har framgångsrikt tagit ett steg i denna riktning genom att utveckla rörformade nät med komposterbara modala cellulosafibrer från tunnning av hemskogar. Nätterna dök upp först i stormarknadshyllorna i Rewe Österrike i december 2012. 10 ton plast kan sparas av Rewe ensam, helt enkelt genom att byta förpackning för ekologiska potatis, lök och citrusfrukter.

Projektnamn : cellulose net tube , Designers namn : Verpackungszentrum Graz, Kundens namn : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Komposterbar Förpackning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.