Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Komposterbar Förpackning

cellulose net tube

Komposterbar Förpackning Ett skräp som är i storlek på Tyskland driver i Stilla havet. Att använda förpackningar som är biologiskt nedbrytbara begränsar inte bara avloppet på fossila resurser utan tillåter också biologiskt nedbrytbara ämnen att komma in i leveranskedjan. Verpackungszentrum Graz har framgångsrikt tagit ett steg i denna riktning genom att utveckla rörformade nät med komposterbara modala cellulosafibrer från tunnning av hemskogar. Nätterna dök upp först i stormarknadshyllorna i Rewe Österrike i december 2012. 10 ton plast kan sparas av Rewe ensam, helt enkelt genom att byta förpackning för ekologiska potatis, lök och citrusfrukter.

Projektnamn : cellulose net tube , Designers namn : Verpackungszentrum Graz, Kundens namn : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Komposterbar Förpackning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.