Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Komposterbar Förpackning

cellulose net tube

Komposterbar Förpackning Ett skräp som är i storlek på Tyskland driver i Stilla havet. Att använda förpackningar som är biologiskt nedbrytbara begränsar inte bara avloppet på fossila resurser utan tillåter också biologiskt nedbrytbara ämnen att komma in i leveranskedjan. Verpackungszentrum Graz har framgångsrikt tagit ett steg i denna riktning genom att utveckla rörformade nät med komposterbara modala cellulosafibrer från tunnning av hemskogar. Nätterna dök upp först i stormarknadshyllorna i Rewe Österrike i december 2012. 10 ton plast kan sparas av Rewe ensam, helt enkelt genom att byta förpackning för ekologiska potatis, lök och citrusfrukter.

Projektnamn : cellulose net tube , Designers namn : Verpackungszentrum Graz, Kundens namn : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Komposterbar Förpackning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.