Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bok

Brazilian Cliches

Bok "Brazilian Clichés" komponerades med bilder från en gammal katalog över brasilianska boktrycksklichéer. Men orsaken till dess titel beror inte bara på de klichéer som används för sammansättningen av dess illustrationer. Vid varje sidas tur stöter vi på andra typer av brasilianska klichéer: historiska, som portugisernas ankomst, katekiseringen av infödda indier, kaffe och guldekonomiska cykler ... det innehåller även moderna brasilianska klichéer, fulla av trafikstockningar, skulder, stängda bostadsrätter och främling - Avbildad i en irreverent samtida visuell berättelse.

Projektnamn : Brazilian Cliches, Designers namn : Gustavo Piqueira, Kundens namn : .

Brazilian Cliches Bok

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.