Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bok

Brazilian Cliches

Bok "Brazilian Clichés" komponerades med bilder från en gammal katalog över brasilianska boktrycksklichéer. Men orsaken till dess titel beror inte bara på de klichéer som används för sammansättningen av dess illustrationer. Vid varje sidas tur stöter vi på andra typer av brasilianska klichéer: historiska, som portugisernas ankomst, katekiseringen av infödda indier, kaffe och guldekonomiska cykler ... det innehåller även moderna brasilianska klichéer, fulla av trafikstockningar, skulder, stängda bostadsrätter och främling - Avbildad i en irreverent samtida visuell berättelse.

Projektnamn : Brazilian Cliches, Designers namn : Gustavo Piqueira, Kundens namn : .

Brazilian Cliches Bok

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.