Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bok

Brazilian Cliches

Bok "Brazilian Clichés" komponerades med bilder från en gammal katalog över brasilianska boktrycksklichéer. Men orsaken till dess titel beror inte bara på de klichéer som används för sammansättningen av dess illustrationer. Vid varje sidas tur stöter vi på andra typer av brasilianska klichéer: historiska, som portugisernas ankomst, katekiseringen av infödda indier, kaffe och guldekonomiska cykler ... det innehåller även moderna brasilianska klichéer, fulla av trafikstockningar, skulder, stängda bostadsrätter och främling - Avbildad i en irreverent samtida visuell berättelse.

Projektnamn : Brazilian Cliches, Designers namn : Gustavo Piqueira, Kundens namn : .

Brazilian Cliches Bok

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.