Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stor Lägenhet

Attractive Arc

Stor Lägenhet Detta fall är en uppsättning stor lägenhet på lägenhet på översta våningen. Byggområdet är 260 kvadratmeter. Kundgruppen som lokaliseras av utvecklaren bör vara familjerna med fler populationer. Men ägaren till detta fall är en familj med tre personer. Så de finorterade funktionerna i den ursprungliga strukturen verkar triviala och trånga. I enlighet med detta har vi gjort relativt stora ändringar i planlayouten för hela utrymmet. Har brutit det konventionella familjelayoutläget. De flesta funktionsområden har förvirrats med undantag för sovrum, badrum, etc. Samtidigt som ett hus, det ägda

Projektnamn : Attractive Arc, Designers namn : Sheng Tao, Kundens namn : DEESEN.

Attractive Arc Stor Lägenhet

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.