Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stor Lägenhet

Attractive Arc

Stor Lägenhet Detta fall är en uppsättning stor lägenhet på lägenhet på översta våningen. Byggområdet är 260 kvadratmeter. Kundgruppen som lokaliseras av utvecklaren bör vara familjerna med fler populationer. Men ägaren till detta fall är en familj med tre personer. Så de finorterade funktionerna i den ursprungliga strukturen verkar triviala och trånga. I enlighet med detta har vi gjort relativt stora ändringar i planlayouten för hela utrymmet. Har brutit det konventionella familjelayoutläget. De flesta funktionsområden har förvirrats med undantag för sovrum, badrum, etc. Samtidigt som ett hus, det ägda

Projektnamn : Attractive Arc, Designers namn : Sheng Tao, Kundens namn : DEESEN.

Attractive Arc Stor Lägenhet

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.