Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stor Lägenhet

Attractive Arc

Stor Lägenhet Detta fall är en uppsättning stor lägenhet på lägenhet på översta våningen. Byggområdet är 260 kvadratmeter. Kundgruppen som lokaliseras av utvecklaren bör vara familjerna med fler populationer. Men ägaren till detta fall är en familj med tre personer. Så de finorterade funktionerna i den ursprungliga strukturen verkar triviala och trånga. I enlighet med detta har vi gjort relativt stora ändringar i planlayouten för hela utrymmet. Har brutit det konventionella familjelayoutläget. De flesta funktionsområden har förvirrats med undantag för sovrum, badrum, etc. Samtidigt som ett hus, det ägda

Projektnamn : Attractive Arc, Designers namn : Sheng Tao, Kundens namn : DEESEN.

Attractive Arc Stor Lägenhet

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.