Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Solstol

Bessa

Solstol Bessa loungestol är designad för loungeområden på hotell, resorts och privata bostäder och harmoniserar med de moderna inredningsprojekten. Dess design förmedlar en lugn som inbjuder till en upplevelse att komma ihåg. Efter att ha löst sin helt hållbara produktion kan vi njuta av dess balans mellan form, modern design, funktion och dess organiska värden.

Projektnamn : Bessa, Designers namn : Simon Reynaud, Kundens namn : Thelos.

Bessa Solstol

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.