Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Solstol

Bessa

Solstol Bessa loungestol är designad för loungeområden på hotell, resorts och privata bostäder och harmoniserar med de moderna inredningsprojekten. Dess design förmedlar en lugn som inbjuder till en upplevelse att komma ihåg. Efter att ha löst sin helt hållbara produktion kan vi njuta av dess balans mellan form, modern design, funktion och dess organiska värden.

Projektnamn : Bessa, Designers namn : Simon Reynaud, Kundens namn : Thelos.

Bessa Solstol

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.