Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Solstol

Bessa

Solstol Bessa loungestol är designad för loungeområden på hotell, resorts och privata bostäder och harmoniserar med de moderna inredningsprojekten. Dess design förmedlar en lugn som inbjuder till en upplevelse att komma ihåg. Efter att ha löst sin helt hållbara produktion kan vi njuta av dess balans mellan form, modern design, funktion och dess organiska värden.

Projektnamn : Bessa, Designers namn : Simon Reynaud, Kundens namn : Thelos.

Bessa Solstol

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.