Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kommersiellt Utrymme

De Kang Club

Kommersiellt Utrymme Dekang ligger i det kommersiella centrumet i Guangzhou, Kina, är ett SPA och underhållning ett av de kommersiella projekten. Projektet ligger i designkonceptet ”stadslandskap” som den grundläggande ledtråden för att svara på kraven i det moderna stadslivet.

Projektnamn : De Kang Club, Designers namn : Yongcai Huang, Kundens namn : De Kang Club.

De Kang Club Kommersiellt Utrymme

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.