Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kommersiellt Utrymme

De Kang Club

Kommersiellt Utrymme Dekang ligger i det kommersiella centrumet i Guangzhou, Kina, är ett SPA och underhållning ett av de kommersiella projekten. Projektet ligger i designkonceptet ”stadslandskap” som den grundläggande ledtråden för att svara på kraven i det moderna stadslivet.

Projektnamn : De Kang Club, Designers namn : Yongcai Huang, Kundens namn : De Kang Club.

De Kang Club Kommersiellt Utrymme

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.