Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dekorativ Textil

Lasso

Dekorativ Textil Lasso som definition är ett långt rep med en löpande lind i ena änden. Istället för att inspireras; denna textil är ett resultat av. Den har både speciell touch och estetik förutom några speciella frynade kanaler så att ljuset kan passera mycket mjukt. Det är halvt industriellt - halvt tillverkat, vävt i elektroniska vävstolar och klippt för hand. Detta projekt är väldigt attraktivt och beroendeframkallande som godis och har varit en av de största utmaningarna och upptäckten i min karriär som textildesigner. Detta projekt handlar om serendipia, snubblar över, tillfällighetens upptäckt, förmögenhet och olycka.

Projektnamn : Lasso, Designers namn : Cristina Orozco Cuevas, Kundens namn : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Dekorativ Textil

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.