Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dekorativ Textil

Lasso

Dekorativ Textil Lasso som definition är ett långt rep med en löpande lind i ena änden. Istället för att inspireras; denna textil är ett resultat av. Den har både speciell touch och estetik förutom några speciella frynade kanaler så att ljuset kan passera mycket mjukt. Det är halvt industriellt - halvt tillverkat, vävt i elektroniska vävstolar och klippt för hand. Detta projekt är väldigt attraktivt och beroendeframkallande som godis och har varit en av de största utmaningarna och upptäckten i min karriär som textildesigner. Detta projekt handlar om serendipia, snubblar över, tillfällighetens upptäckt, förmögenhet och olycka.

Projektnamn : Lasso, Designers namn : Cristina Orozco Cuevas, Kundens namn : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Dekorativ Textil

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.