Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dekorativ Textil

Lasso

Dekorativ Textil Lasso som definition är ett långt rep med en löpande lind i ena änden. Istället för att inspireras; denna textil är ett resultat av. Den har både speciell touch och estetik förutom några speciella frynade kanaler så att ljuset kan passera mycket mjukt. Det är halvt industriellt - halvt tillverkat, vävt i elektroniska vävstolar och klippt för hand. Detta projekt är väldigt attraktivt och beroendeframkallande som godis och har varit en av de största utmaningarna och upptäckten i min karriär som textildesigner. Detta projekt handlar om serendipia, snubblar över, tillfällighetens upptäckt, förmögenhet och olycka.

Projektnamn : Lasso, Designers namn : Cristina Orozco Cuevas, Kundens namn : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Dekorativ Textil

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.