Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord

Tavolo Livelli

Bord Tavolo Livelli handlar om att skapa användbart utrymme på glömda platser. Tavolo Livelli är ett skiktat bord, ett bord med två bordsskivor. Utrymmet mellan de två bordsskivorna kan användas för att lagra en bärbar dator, böcker, tidskrifter osv. De diagonalt placerade benen skapar en vackert blekande skugga mellan de båda bordsskivorna och leker med din uppfattning. Alla X- och Y-ytor - bordsskivor och ben - har samma tjocklek.

Projektnamn : Tavolo Livelli, Designers namn : Wouter van Riet Paap, Kundens namn : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Bord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.