Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord

Tavolo Livelli

Bord Tavolo Livelli handlar om att skapa användbart utrymme på glömda platser. Tavolo Livelli är ett skiktat bord, ett bord med två bordsskivor. Utrymmet mellan de två bordsskivorna kan användas för att lagra en bärbar dator, böcker, tidskrifter osv. De diagonalt placerade benen skapar en vackert blekande skugga mellan de båda bordsskivorna och leker med din uppfattning. Alla X- och Y-ytor - bordsskivor och ben - har samma tjocklek.

Projektnamn : Tavolo Livelli, Designers namn : Wouter van Riet Paap, Kundens namn : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Bord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.