Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord

Tavolo Livelli

Bord Tavolo Livelli handlar om att skapa användbart utrymme på glömda platser. Tavolo Livelli är ett skiktat bord, ett bord med två bordsskivor. Utrymmet mellan de två bordsskivorna kan användas för att lagra en bärbar dator, böcker, tidskrifter osv. De diagonalt placerade benen skapar en vackert blekande skugga mellan de båda bordsskivorna och leker med din uppfattning. Alla X- och Y-ytor - bordsskivor och ben - har samma tjocklek.

Projektnamn : Tavolo Livelli, Designers namn : Wouter van Riet Paap, Kundens namn : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Bord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.