Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Affisch

50s news-gift paper

Affisch När man återvänder till de dagar då återförsäljare i Singapore använde tidningar för att packa in varor, framkallar detta 1950-talets inspirerade presentpapper nostalgiska minnen från dessa dagar. Dessa rubriknyheter och topphistorier från 1950-talet utgör också en intressant källa till identitet, vilket hjälper den yngre generationen att koppla nutiden till det förflutna. Den livliga kinesiska typografin som appliceras ovanpå det gamla tidningspappret producerar en blandning av det traditionella och det samtida, samtidigt som det skapar en helt ny appell och en presentförpackning som passar för alla tillfällen. De kan också visas som affischer.

Projektnamn : 50s news-gift paper, Designers namn : Jesvin Yeo, Kundens namn : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Affisch

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.