Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Affisch

50s news-gift paper

Affisch När man återvänder till de dagar då återförsäljare i Singapore använde tidningar för att packa in varor, framkallar detta 1950-talets inspirerade presentpapper nostalgiska minnen från dessa dagar. Dessa rubriknyheter och topphistorier från 1950-talet utgör också en intressant källa till identitet, vilket hjälper den yngre generationen att koppla nutiden till det förflutna. Den livliga kinesiska typografin som appliceras ovanpå det gamla tidningspappret producerar en blandning av det traditionella och det samtida, samtidigt som det skapar en helt ny appell och en presentförpackning som passar för alla tillfällen. De kan också visas som affischer.

Projektnamn : 50s news-gift paper, Designers namn : Jesvin Yeo, Kundens namn : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Affisch

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.