Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Affisch

50s news-gift paper

Affisch När man återvänder till de dagar då återförsäljare i Singapore använde tidningar för att packa in varor, framkallar detta 1950-talets inspirerade presentpapper nostalgiska minnen från dessa dagar. Dessa rubriknyheter och topphistorier från 1950-talet utgör också en intressant källa till identitet, vilket hjälper den yngre generationen att koppla nutiden till det förflutna. Den livliga kinesiska typografin som appliceras ovanpå det gamla tidningspappret producerar en blandning av det traditionella och det samtida, samtidigt som det skapar en helt ny appell och en presentförpackning som passar för alla tillfällen. De kan också visas som affischer.

Projektnamn : 50s news-gift paper, Designers namn : Jesvin Yeo, Kundens namn : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Affisch

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.