Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Strålkastare, Interiör Armatur

Zen

Strålkastare, Interiör Armatur Zen är en ny och helt anpassningsbar spotlight för att tillgodose alla kunders tekniska behov och ger dessutom den estetiska skönheten i en äkta inredning. Zen är en av de minsta strålkastarna på marknaden. Således är ZEN mycket bättre integrerad i de miljöer där den är installerad utan att generera och invasiva närvaro. Detta uppnås också genom att vara mycket anpassningsbara med färger, naturliga skogar etc. Zen-designen är baserad på tidlösa former, inriktade på funktionalitet och enkelhet, jakt på en varaktig, fridfull och ostentionsfri skönhet.

Projektnamn : Zen, Designers namn : Rubén Saldaña Acle, Kundens namn : Arkoslight.

Zen Strålkastare, Interiör Armatur

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.