Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Strålkastare, Interiör Armatur

Zen

Strålkastare, Interiör Armatur Zen är en ny och helt anpassningsbar spotlight för att tillgodose alla kunders tekniska behov och ger dessutom den estetiska skönheten i en äkta inredning. Zen är en av de minsta strålkastarna på marknaden. Således är ZEN mycket bättre integrerad i de miljöer där den är installerad utan att generera och invasiva närvaro. Detta uppnås också genom att vara mycket anpassningsbara med färger, naturliga skogar etc. Zen-designen är baserad på tidlösa former, inriktade på funktionalitet och enkelhet, jakt på en varaktig, fridfull och ostentionsfri skönhet.

Projektnamn : Zen, Designers namn : Rubén Saldaña Acle, Kundens namn : Arkoslight.

Zen Strålkastare, Interiör Armatur

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.